Košík
0 položka/y
0
Košík je prázdny
|
Kompletné krmivo pre psov so zvýšenou fyzickou a psychickou aktivitou a zvýšenými energetickými nárokmi.
Základom receptúry je kukurica a hydina. Sacharidy pochádzajú z kukurice. Krmivo je obohatené o čakanku, ktorá je prirodzeným zdrojom inulínu, ktorý zlepšuje črevnú mikroflóru. Novozélandské zelené mušle poskytujú glukozamín a chondroitín, čím posilňujú celý kostrový systém. Vysoký obsah antioxidantov brzdí rozvoj voľných radikálov zodpovedných za rýchlejšie starnutie organizmu.
Neobsahuje soľ, umelé prísady a konzervačné látky.
Najdôležitejšie vlastnosti:
- Neobsahuje lepok
- Glukozamín a chondroitín
- Mäsokostná múčka
- Vysoký obsah antioxidantov redukuje voľné radikály
- inulín, biotín a vitamín B7
- Jeden druh živočíšneho proteínu
Zloženie:
celozrnná kukurica; sušené hydinové proteíny; hydinový tuk; repné rezky; mäsová a kostná múčka; hydrolyzované živočíšne proteíny; minerály; čakanková múčka (prirodzený zdroj inulínu); sušené mäso z novozélandských zelených mušlí (Perna canaliculus)
Analytické zložky na 1 kg:
Hrubý proteín 25 %
Obsah tuku 15 %
Hrubá vláknina 2,6 %
Hrubý popol 8 %
Vápnik 2,1 %
Fosfor 1,2 %
Sodík 0,45 %
Odporúčania na kŕmenie:
Hmotnosť psa / Nízka aktivita / Normálna aktivita
5 kg 70 g 100 g
10 kg 110 g 170 g
20 kg 180 g 300 g
30 kg 240 g 390 g
40 kg 300 g 500 g
60 kg 400 g 660 g
80 kg 510 g 810 g
Vyššie uvedené časti sú orientačné. Mali by byť prispôsobené každému psovi individuálne s prihliadnutím na jeho kondíciu, aktivitu a sklon k priberaniu.
Pri výmene krmiva by sa malo uplatňovať prechodné obdobie, počas ktorého sa predchádzajúce krmivo mieša s novým, pričom každý deň sa zvyšuje podiel nového. Toto obdobie by malo trvať 5-10 dní. Tým sa minimalizuje riziko problémov s tráviacim systémom.
Uistite sa, že váš pes má prístup k čerstvej pitnej vode.
Recenzie
Neboli nájdené žiadne recenzie
Ďakujeme, že chcete pridať fotografiu výrobku
Kúpili ste si tento výrobok a viete, že sa osvedčil? Pomôžte pri voľbe vhodného výrobku aj iným kupujúcim a pridajte svoju fotografiu.