Košík
0 položka/y

0
Košík je prázdny
Pektíny získavané z jablčných jadierok majú veľmi silnú schopnosť viazať vodu, čo zvyšuje pocit plnosti žalúdka, spomaľuje a oslabuje pocit hladu. Súčasne pektíny pri bakteriálnej fermentácii v hrubom čreve podporujú funkciu tráviacej sústavy.
Šupky semien psyllia obsahujú veľké množstvo rozpustnej vlákniny so silnou schopnosťou viazať vodu (môže viazať niekoľkonásobne viac vody, než je jeho hmotnosť) a tvoriť lepkavý gél. Psyllium vďaka tomu spomaľuje vyprázdňovanie žalúdka a zvyšuje pocit sýtosti po jedle.
Recenzie
Neboli nájdené žiadne recenzie
Ďakujeme, že chcete pridať fotografiu výrobku
Kúpili ste si tento výrobok a viete, že sa osvedčil? Pomôžte pri voľbe vhodného výrobku aj iným kupujúcim a pridajte svoju fotografiu.