Košík
0 položka/y
0
Košík je prázdny
1 Recenzia 5 z 5
100% zákazníci odporúčajú tento produkt
Granule pre mačky. Krmivo obsahuje starostlivo vybrané
čerstvé rybie mäso a môže mačku sprevádzať v akomkoľvek štádiu vývoja, bez
ohľadu na vek a plemeno. Špecialisti Orijen sa rozhodli vyjsť v ústrety mačke a
vo výrobnom procese použili až 40% bielkovín a znížili množstvo sacharidov na
16%. Hlavnou zložkou krmiva sú ryby - 2/3 z nich sú čerstvé ryby, ktoré sa pred
použitím uchovávajú v chladených podmienkach (bez konzervačných látok). Zvyšnú
1/3 jeho zloženia tvoria ryby sušené pri 90 stupňoch. Celá ryba je 85%
zloženia: sardinka, merlúza, makrela, platesa, sleď, belasá a škorpión.
Zvyšných 15 % tvorí zelenina a ovocie. Najdôležitejšie zo všetkých sú mrkva, petržlen,
cuketa a tekvica. Prečo je to také dôležité? Prídavok tresčej pečene pôsobí ako
aróma, ktorá priťahuje mačky a robí jedlo chuťou aj tým najnáročnejším.
Zloženie: čerstvá celá tichomorská sardinka (26 %),
čerstvá celá tichomorská merlúza (9 %), čerstvá celá tichomorská makrela (8 %),
čerstvá celá tichomorská platesa (5 %), čerstvá celá okúnik (5 %), čerstvá celá
soľ ( 5%), celá sušená makrela (5%), celý sušený sleď (5%), sušená celá treska
belasá (5%), sleďový olej (5%), celá sušená aljašská treska (5%), červená
šošovica, zelená šošovica , zelený hrášok, slnečnicový olej, celá sušená
sardinka (1,5 %) vláknina zo šošovice, cícer, žltý hrášok, pinto fazuľa, mrazom
sušená treska pečeň, čerstvá tekvica, čerstvá maslová tekvica, čerstvá cuketa,
paštrnák, mrkva, červené jablká, hrušky, kel, špenát, červená repa, repové
listy, kel, brusnica, čučoriedky, čerešňové bobule, koreň čakanky, koreň
kurkumy, ostropestrec mariánsky, koreň lopúcha, kvety levandule, koreň
bahniatka, šípka, Enterococcus faecium.
Nutričné doplnkové látky: chelát zinku 100 mg/kg, chelát medi 11 mg/kg, cholínchlorid 1200 mg/kg.
Recenzie
Ďakujeme, že chcete pridať fotografiu výrobku
Kúpili ste si tento výrobok a viete, že sa osvedčil? Pomôžte pri voľbe vhodného výrobku aj iným kupujúcim a pridajte svoju fotografiu.